Ervaringen

Ik gun iedereen Kerstin !

Door mijn kantoorbaan met te veel uren en te veel stress kan ik letterlijk verstijven met spanningshoofdpijn als gevolg. Kerstin weet mijn lijf op subtiele wijze te resetten, waardoor ik soepel, totaal ontspannen en me als herboren voel. Het is zo fijn dar ik soms ook zonder klachten ga. Puur omdat de ontspanning en Kerstin zo prettig zijn.

Leonie, 52 jaar, kantoor medewerkster

Een ongelooflijk effect!

Kerstins massages hebben een ongelooflijk effect. Met volle aandacht en liefde masseert ze en het resultaat is een diepe ontspanning. Ik kom echt weer helemaal bij mezelf en vind een nieuw evenwicht na iedere massage.

Marianne Schriever, 39 jaar

Absolutely amazing!

The touch of matrix session was absolutely amazing. Beautiful to connect to my body in a whole different way, and Kerstin guided it perfectly. Thanks!   

Vera – The wake up experience

Herboren gevoel

Al heel lang had ik last van fibromyalgie en ook allerlei klachten in de rug(slijtage,hernia, vernauwing) en heupen. Door regelmatig een shiatsu behandeling te boeken bij Kerstin Krüger blijf ik mobieler, krijg ik meer energie en voel ik mij beter in mijn vel zitten. Ik stap altijd met een “herboren gevoel” van de behandeltafel af. En wat voor een behandeltafel! Je ligt er heerlijk op en is ook ideaal voor lange mensen. Ook ben ik door Kerstin de Schussler celzouten gaan gebruiken I.v.m mijn fibromyalgie klachten. Ik had na een paar dagen al resultaat, minder stijf en…veel minder pijn. Ik zeg DOEN!     

Barbara Jansen

Wat een verademing!

Na een aantal maanden last te hebben gehad van mijn blaas kwam ik na twee antibiotica kuren bij Kerstin.

Van haar kreeg ik een aantal celzoutjes en een Shiatsu behandeling. In de week erna verbeterde de klachten en na een tweede behandeling een week later verdwenen ze helemaal. Wat een verademing en dat allemaal door een heerlijk ontspannen shiatsu behandeling en het nemen van celzoutjes. Geweldig!!!!         

Saskia Bodemeijer, 64 jaar

Shiatsu takes away my pain!

My name is Rodrigo Mineiro and I am world champion in kick boxing and Muay-Thai.  I would like to let you guys know of the importance of shiatsu treatments in my life. Shiatsu takes away my pain – specially when I am preparing for fights and help me to relax. It makes me feel a positive person. Please try one time and make your own decision.

Rodrigo Mineiro, 34 years, world champion kick boxing and Muay-Thai

Weer terug bij jezelf.

Het is altijd zo fijn en goed om bij Kerstin te komen. Ze kijkt en luisterd goed. Ik ben helemaal blij tussen de combinatie in celzouten en een shiatsu behandeling. Het neemt blokkades weg en zorgt dat alles weer gaat stromen.Door de behandeling bij Kerstin kom je terug bij jezelf. Herstelt je balans zich meer en kunnen je energieen weer stromen.      

Jesse Hoogeveen, 38 jaar, student integraal leefstijl en vitaliteit coach

Positieve stijgende lijn in energielevel.

Al jarenlang ondervind ik nek- en schouderklachten, vermoeidheidsklachten en slapeloosheid, waarvoor ik bij diverse therapeuten ben behandeld, met als resultaat weinig tevredenheid op de lange termijn. Echter sinds de eerste behandeling bij Kerstin ervaar ik een positieve stijgende lijn in mijn energielevel en zijn mijn nek- en schouderklachten zo goed als verdwenen. Iedere keer wanneer ik bij Kerstin op de praktijk kom, ervaar ik onmiddellijk rust en kalmte door haar warme persoonlijkheid en jarenlange deskundigheid. Bij elke (onderhouds)behandeling analyseert zij met zorg en aandacht je aanwezige klachten en geeft zij een passende behandeling. Ik kan een ieder die lichamelijke of geestelijke klachten ondervindt, aanbevelen om zich te laten behandelen bij Kerstin Krüger.   

Rosandra de Boer     

Rust en toewijding.

Ik heb diverse behandelingen van Kerstin Krüger gehad. Shiatsu, Touch of Matrix, en celzout adviezen. Elke keer ben ik erg geholpen vooral bij restles legs en migraine klachten. Haar rust en toewijding maken dat ik kon ontspannen bij de fysieke heling. Haar kennis, en de beheersing van alternatieve testmethoden zoals de bio tensor, maakte dat haar adviezen altijd klopten.
Ik kan Kerstin als persoon, en haar werk, zeer aanbevelen.

Carina Bakker, 59 jaar, schrijfster

Een wonder, maar het werkt wel!

Ik kwam een jaar of twee bij Kerstin Krüger met een aantal vage klachten. Rugpijn, spierspanning pijn én een frozen shoulder, dat laatste gediagnosticeerd door de fysiotherapeut. De fysiotherapeut verwees me door naar het ziekenhuis voor een cortisonen prik. Ik besloot anders en kreeg via een (opstellingen) therapeut, tevens bedrijfskundige die afstudeerde in de geestelijke gezondheidszorg, het dringende advies dat ik absoluut alvorens aan medicatie te beginnen naar Kerstin moest gaan. Dat was een ontzettend goede tip!

Wat er precies gebeurt in de Touch of Matrix behandeling is moeilijk onder woorden te brengen. Ik ervoer een soort ontspanning en trilling door mijn lijf. Na al twee keer ging het steeds beter en nu kom ik er alleen nog voor een ‘update’ van mijn lijf , zoals ik het dan maar noem.

Kerstin is ontzettend toegankelijk, ik voel me enorm bij haar op mijn gemak. Touch of Matrix is iets wat ik verder niet begrijp, maar Kerstin is absoluut een fantastische therapeute waar ik een moment voor mezelf ervaar en ‘geheeld’ bij vandaan kom.

Een absolute aanrader!

Frauke van Hulten, schrijver / journaliste

Geef jezelf de ruimte

Kerstin Krüger Shiatsu praktijk is gevestigd in Amsterdam Oost (Diemen). Hier kunt u terecht voor Shiatsu massage, Celzouten therapie (Schüssler), Touch of Matrix (TOM methode) en Kolzov platen (Functional Correctors).