Hallo – ik ben Kerstin

Hallo – ik ben Kerstin

Ruim 53 jaar geleden geboren in Duitsland, maar na inmiddels bijna 30 jaar in Nederland te wonen voel ik mij hier thuis. Ik hou van op reis gaan en nieuwe horizonten te ontdekken, nieuwe mensen te leren kennen en lekker eten. Meestal ergens in de winter wordt de rugzak van zolder gehaald en roept mijn ziel : Het is weer tijd ! Ik moet gaan … omdat – heel eerlijk – hoe kan ik iemand anders begeleiden om lekker in zijn of haar vel te zitten als ik niet goed voor mezelf zorg. Zo zijn ook bijna alle foto’s op de website van mijn reizen. Ik hou van fotograferen ! En ik hou van India!

Namaste! Wat fijn dat jij hier bent!
Al heel lang ben ik gefascineerd door het thema genezing.
Eerst door meer dan 10 jaar te werken in de gezondheidszorg en een studie sociale pedagogiek. Nu nog steeds door te werken voor een producent van ecologische bouwmaterialen. Zo heb ik in mijn huis en de praktijkruimte zo veel mogelijk leem producten gebruikt. Dat wordt ook door veel clienten als heel rustgevend ervaren.
Door verschillende opleidingen te volgen zoals thai massage, shiatsu, Schüssler celzouten en Touch of Matrix blijf ik steeds verbonden met het thema gezondheid op alle niveaus. Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Ik ervaar blijdschap om aan het HEEL-worden van iemand bij te dragen.
Iedereen heeft een specifiek talent en het is het doel van je leven om je licht te laten schijnen. Voor iedereen is de sleutel tot geluk een andere.

Dat maakt iedere behandeling uniek!
Mijn benadering gaat via het lichaam. Het lichaam heeft ALLE informatie opgeslagen. Ook leven wij in een tijd waar aanraking schaars is. Hoe fijn is het om aangeraakt te worden op een respektvolle en open manier. Je helemaal verbonden te voelen met je lichaam.
Dit kan door alle methodes waar ik mee werk op een andere manier. Iedereen heeft een andere ‘toegangscode’. Soms werkt shiatsu op ene moment beter dan op een ander moment, soms is Touch of Matrix of zijn celzouten het meest geschikt. Daarom zie ik in de loop der jaren – en dat zijn inmiddels ruim 20 jaar – de meeste mensen terugkomen. Soms wil er weer een ander deel aan het licht komen en geheeld worden. Zo simpel is het !
Ik verheug me erop om je te ontmoeten …

Kerstin Krüger

Geef jezelf de ruimte

Shiatsu praktijk Kerstin Krüger is gevestigd in Amsterdam Oost. Hier kunt u terecht voor Shiatsu behandelingen en massages. (Dr. Schüssler Celzouten therapie, Touch of Matrix (TOM methode) en Kolzov platen (Functional Correctors).