Kolzov platen

Kolzov platen of ook ‘Functional State Corrector’ genoemd, zijn exceptionele instrumenten die net zo groot zijn als een handpalm en vernoemd zijn naar hun uitvinder dhr. Sergej Kolzov, een Russische mathematicus en ruimtevaart ingenieur.

Harmoniserende en helende informatie voor het lichaam is verwerkt in ruim 120 verschillende Kolzov platen en armbanden. De geïmplementeerde informatie is gesynchroniseerd met de natuurlijke ritmes van het magneetveld van de aarde, en met kosmische frequenties.

What the bleep do we know?

Een revolutionaire uitvinding

Hoe zou het zijn om ’s ochtends wakker te worden je te verheugen op de dag?
Om mee te kunnen bewegen en je aan te passen aan de omstandigheden?
Gezondheid en vitaliteit op alle niveaus.
Gecreëerd door Kolzov platen!

LEKKER IN JE VEL ZITTEN – OPTIMALE GEZONDHEID – WIE WIL DAT NIET ?

Functional Correctors

Blauwe Kolzov platen - Nr. 1 t/m 8

De blauwe serie Kolzov platen nr. 1 t/m 8 bevorderen de basis regulatie van het gehele organisme op cellulair niveau, het hormonale stelsel en de stoffwisseling. Deze platen bevatten een grote hoeveelheid informatie van planten, tibetaanse helende paddestoelen, ayurvedische kruidenmengsels, krachtplaatsen van de aarde ( o.a.Lourdes & Stonehenge) en helende energie van water volgens de theorie van Masaru Emoto.

Thema’s zijn : Nr.1 – Anti Parasiten & Harmoniserend / Nr.2 – Detox / Nr.3 – Vrouw & Gezondheid / Nr.4 – Man & Gezondheid / Nr.5 – Rehabilitatie & Regeneratie / Nr.6 – Huid & Gezondheid / Nr.7 – Anti Wrinkle / Nr.8 – Gezonde Slaap

Te koop via deze link bij de officiele Europese verkoper CENTRE REGION.

Paarse Kolzov platen - Nr. 9 t/m 16

De paarse serie Kolzov platen nr.9 t/m 16 bevatten naast de informatie van planten en mineralen nog fijnere kosmische frequenties. Werkt de blauwe serie heel fysiek van binnen naar buiten zo werkt de paarse serie van buiten naar binnen. Deze hoog frequente energie en helende informatie bevorderen de harmonisatie van het lichaam op een meer fijnstoffelijk niveau.

Thema’s van de paarse serie : Nr.9 – Gezond Hart / Nr.10 – Gezonde Gewrichten / Nr.11 – Gezonde Leefstijl / Nr.12 – Gezonde Slaap / Nr.13 – Gezond Intellect / Nr.14 – Gouden Piramide / Nr.15 – Verjonging / Nr.16 – Anti Stress & Reinigen van de Ruimte

Te koop via deze link bij de officiele Europeese verkoper CENTRE REGION.

Gouden Kolzov platen - Nr 17 t/m 24

De gouden serie Kolzov platen nr.17 t/m 24 hebben vooral effect op het fijnstoffelijke niveau van de mens en zijn eigen spirituele ontwikkeling. Zij reinigen en harmoniseren de meridianen en de aura lagen. De gouden serie werkt interactief en past zich aan het ontwikkelingsniveau van de gebruiker aan. Deze platen onderscheiden zich van alle andere platen door een 5 – 10 x sterkere werking van de geimplementeerde kosmo-energetische Maya kanalen. Blokkades in het onderbewuste worden gewist. Alle vormen van manipulatie en entiteiten worden eveneens gewist zodat men zijn eigen levensweg kan volgen.

Thema’s van de gouden serie : Nr.17 – Wedergeboorte / Nr.18 – Synchronisatie / Nr.19 – Anti Verslaving / Nr.20 – Astraal Reiniging / Nr.21 – Spiegel van de Ziel / Nr.22 – Terug naar je Zelf / Nr.23 – Bevrijding / Nr.24 – Vrije Wil

Te koop via deze link bij de officiele Europese verkoper CENTRE REGION.

Groene Kolzov platen / Thema Platen

De groene serie Kolzov platen zijn thema platen. Deze werken vooral met de energie van krachtplaatsen van de aarde en helpen ons weer verbonden te zijn met de diepere laag van het bestaan. Weer te kunnen kiezen voor je oer-eigen weg.

Thema platen zijn : Success / Liefde / Generatielijnen & het Innerlijke Kind / Harmonie / Gezonde Ogen 1 & 2 / Lang Leven / Vrouw Zijn / Man Zijn / Amaranth / Heling 1 & 2 / Vitaal Water / Natuurlijk Antibioticum

Te koop via deze link bij de officiele Europese verkoper CENTRE REGION.

Kolzov armbanden

Kolzov armbanden bestaan uit 8 aktieve elementen. Er is per armband dubbel zo veel informatie verwerkt als op een Kolzov plaat. Deze elementen versterken elkaar en kunnen aan de pols of enkel gedragen worden. De pols is de smalste plek op het lichaam waar zich belangrijke bloedvaten bevinden. Positief beinvloede informatie wordt nu door het lichaam gestuurd en draagt bij aan het algehele welzijn. Niet alleen het fysieke lichaam wordt geoptimaliseerd maar ook alle meridianen en chakra’s. Het materiaal zelf is natuurlatex. Het wordt geadviseerd om een armband afwisselend rechts of links te dragen, maar ‘s nachts en tijdens het zwemmen of douchen af te doen.

Dit zijn de thema’s per armband : Ooievaar / Gezondheids Navigator / Magnaat – plaat voor mannen / Venorm / Lichtkracht / Gelukzaligheid / Immuniteit / Fitness / Charme – plaat voor vrouwen / Cardio / Bewustzijn / Vernieuwing

Te koop via deze link bij de officiele Europese verkoper CENTRE REGION.

Nieuwsbrief

Voor meer informatie schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Energetische super power

De Kolzov plaat of FSC, is een handzaam uitzonderlijk werktuig, dat je helpt om overal te allen tijde in balans te zijn.
De platen synchroniseren de natuurlijk aanwezige ritmes van het lichaam met die van je externe omgeving. Vloeistoffen van het lichaam, zoals water, bloed, urine, worden gestructureerd. Maar ook externe vloeistoffen zoals aanwezig in voedsel, benzine, leidingwater kunnen geoptimaliseerd worden. Pathogene velden worden gecorrigeerd. Zo blijf je gezond!

Wil je je leefstijl verbeteren en jezelf voorzien van maximale en effectieve ondersteuning?
Kolzov platen zijn een fantastische investering in je eigen gezondheid, op de korte en lange termijn!

Helende harmonie

Harmonie

Oorspronkelijk zijn de Kolzov platen ontwikkeld voor de ruimtevaart. Dhr. Kolzov werkte in een team van wetenschappers dat verantwoordelijk was voor de gezondheid en veiligheid van de astronauten.
FSC’s creëren hoogenergetische velden waarin harmonie ontstaat.

Bio-energetisch veld

Elke FSC heeft de afmetingen 8,5 x 6,5 x 0,5 cm en een gewicht van ca. 50 gram. De plaat bevindt zich in een stootvast omhulsel (blauw – paars – groen of goud) en kan makkelijk gedragen worden op het lichaam, in de handtas of rugzak en zo je bio-energetisch veld harmoniseren.

Krachtplaatsen

Binnenin de plaat is helende informatie van planten, stenen, mineralen, ayurvedische kruidenmengsels, Tibetaanse helende paddenstoelen, en helend water volgens de theorie van Masaru Emoto geïmplementeerd. Als ook informatie van krachtplaatsen zoals Stonehenge en Lourdes.

Magnetische chips

Deze informatie is opgeslagen op vier magnetische chips die naar buiten stralen. De plaat kan op het lichaam worden gedragen. Of als gestructureerd water worden gedronken (water opgeladen met de informatie van een plaat).Hierdoor is het lichaam in staat zichzelf te herstructureren en het zelf genezend vermogen te activeren.
Het lichaam verkeert nu weer in een natuurlijke staat van harmonie.

Bescherming

• Bescherming tegen electrosmog
(computer/laptop/mobiele telefoon/zendmasten)
• Bescherming tegen geopathische belastingen
• Bescherming tegen belasting door  schommelingen in het magneetveld van de aarde

Harmonisatie

• Harmonisatie van het  functionele systeem van het lichaam
• Harmonisatie van het bioritme
• Harmonisatie van het zuur base evenwicht
• Harmonisatie van cellen en bindweefsel
• Harmonisatie van het darmstelsel

Processen

De volgende processen kunnen met behulp van Kolzov platen in het lichaam geactiveerd worden

• Regeneratie van het menselijk lichaam op cellulair niveau
• Normailseren van de energetische structuur van cellen
• Reset en regeneratie van de hartfunctie
• Reset en regeneratie van het vasculaire systeem en het zenuwstelsel
• Herstellen van het immuunsysteem
• Versnelde regeneratie na ziekte
• Versnelde regeneratie na botbreuken
• Schoonmaak lichaam van parasieten / ‘slechte’ bacteriën / afvalstoffen
• Preventie van ziektes
• Verhoogt weerbaarheid tegen stress en vermoeidheid
• Schoonmaak van alle aura lagen en optimalisering van de energiestroom in het lichaam
• Versnelde wond genezing
• Optimalisering van alle vloeistoffen in het lichaam
• Urologische problemem bij mannen
• Hormonale problemen bij vrouwen
• Verhoogt vet verbranding
• Anti age programma
• Anti verslavingsprogramma’s
• Modificeren brandstof verbruik t/m 15 %
• Activering van het zelf genezend vermogen
• Bevordering uithoudingsvermogen en flexibiliteit

Advies

HEB JE HULP NODIG BIJ HET KIEZEN VAN DE JUISTE PLAAT?

Neem dan gerust via mail contact op met mij en omschrijf waar je aan wilt werken of waar je verbetering wilt ervaren. Met behulp van een bio tensor kan ik – ook of afstand – de voor jou op dat moment passende plaat uittesten en aanbevelen. Geheel vrijblijvend. It’s your choice!
JOUW GEZONDHED IS DE INVESTERING MEER DAN WAARD!

 

DISCLAIMER Kolzov platen

Functional State Correctors mogen niet gebruikt worden door mensen die een pace maker hebben.
Daarnaast mogen de Kolzov platen niet gebruikt worden tijdens onderzoeken waarbij apparatuur gebruikt worden zoals röntgen- en scan apparatuur.
Let op ! FSC vervangen geen arts of medicatie. Bij vragen raadpleeg altijd eerst je huisarts !

FSC’s hoeven niet onderhouden te worden maar wel beschermd tegen mechanische schade of hitte. Wel zijn alle platen resistent tegen elektro magnetische straling. Ze dus kunnen bijv. door een scan op het vliegveld maar vanzelfsprekend niet in een magnetron.

Kolzov platen party

Ik ben van plan om een paar keer per jaar een soort ‘Tupper Ware Party’ te organiseren, maar dan voor Kolzov platen. Zo kun je zelf komen voelen en kennismaken. Ik zorg voor een heerlijk kopje thee en een lekker koekje.
Dus: neem je beste vriend of vriendin, collega, buurvrouw, zus (broer mag natuurlijk ook) mee en schrijf je alvast in! Ik hou je op de hoogte wanneer er een open middag plaatsvindt.

Op alle behandelingen van Iokai Shiatsu-praktijk Kerstin Krüger – Dr. Schüssler celzouten- advies – Touch of Matrix-therapie zijn de algemene voorwaarden en disclaimer van toepassing. De privacyverklaring geldt voor Iokai Shiatsu-praktijk Kerstin Krüger.

Shiatsu praktijk Kerstin Krüger is gevestigd in Amsterdam Oost. Hier kunt u terecht voor Shiatsu behandelingen en massages. (Dr. Schüssler Celzouten therapie, Touch of Matrix (TOM methode) en Kolzov platen (Functional Correctors).