Alles wat je

aandacht geeft

groeit

Shiatsu therapie

Een shiatsu-behandeling gaat uit van het natuurlijke – zelfhelende – vermogen van de mens en kan preventief en therapeutisch werken om je vitale levensenergie te verhogen.
Via shiatsu creëer je rust en openheid in jezelf. Daarmee treed je de wereld (weer) onbevangen tegenmoet.

Celzouten advies

Ik mijn praktijk geef ik ook advies over Dr. Schüssler celzouten. Minerale verbindingen die je helpen om op een natuurlijke manier weer meer in balans te zijn. Celzouten kunnen o.a. ingezet worden om af te vallen, te ontzuren, bij chronische en acute pijn, slaapstoornissen of als leermengsel tijdens studie en op nog op veel meer gebieden.

Touch of Matrix-therapie

Toen ik in 2016 in aanraking kwam met Touch of Matrix was ik verbaasd over de baanbrekende snelheid van deze diepwerkende bewustzijnsmethode. Hoe vaak zitten wij niet lekker in ons vel – zichtbaar op fysiek of emotioneel vlak maar soms ook mentaal of spiritueel.
Met behulp van deze methode is het mogelijk in verbazend korte tijd positieve veranderingen te creëren. Ik vind het magisch om mensen te mogen begeleiden in het proces om in hun eigen unieke kracht te komen – helemaal los van oude beperkende overtuigingen en klachten. Daar word ik blij van!

Contact

Praktijk adres

Kerstin Krüger
Zaaiersweg 145
1097 ST Amsterdam

Contact formulier

Your future is now!

Shiatsu praktijk Kerstin Krüger is gevestigd in Amsterdam Oost. Hier kunt u terecht voor Shiatsu behandelingen en massages. (Dr. Schüssler Celzouten therapie, Touch of Matrix (TOM methode) en Kolzov platen (Functional Correctors).

Webdesign Buro Punto

https://www.punto.nu