Kolzov platen

Kolzov platen of ook ‘’Functional State Corrector’ genoemd zijn bio energetische masterpieces die net zo groot zijn als een handpalm en vernoemd zijn naar hun uitvinder dhr. Sergej Kolzov, een Russische mathematicus en ruimtevaart ingenieur.

Harmoniseerende en weldadige informatie voor het hele lichaam is verwerkt op inmiddels ruim 120 verschillende Kolzov platen en armbanden. De geimplementeerde informatie is gesynchroniseerd met de natuurlijke ritmes van het magneetveld van de aarde. Evenals kosmische frequenties.

What the bleep do we know?

LEKKER IN JE VEL ZITTEN – OPTIMALE GEZONDHEID – WIE WIL DAT NIET ?

Een revolutionaire uitvinding

Hoe zou het zijn om ’s ochtends wakker te worden en vooruit te kijken naar de dag? Om mee te kunnen veren en aan te passen aan de omstandigheden? Gezondheid en vitaliteit op alle niveaus en gebieden ! Gecreëerd door Kolzov platen!

Functional Correctors

Nr. 1 - ANTI PARASIETEN & HARMONISEREND

FSC nr. 1 creert een milieu in het lichaam waar ziek makende bacterieen en virussen niet meer langer kunnen existeren en zich dus ook niet kunnen vermeerderen. Denk hier aan een griep virus, wormen, parasiten, schimmel, candida , herpes , chlamydieen, staphylococcen, trychymonaden, giardia, ascaris, herpes simplex.

TIP: plaats voedsel of vloeistoffen op FSC nr.1 voor ongeveer 3-5 minuten. Denk hierbij ook aan creme’s zoals een dag creme of tandpasta. Probeer het zelf uit ! De structuur verandert, wordt met name verbeterd. Schadelijke stoffen worden ‘overdekt’ en drinkwater wordt hergestructureerd.

Nr. 2 - DETOX

Deze plaat werkt als vangnet en support voor je interne organen welke verantwoordelijk zijn dagelijks opgenomen gifstoffen te verwerken en elimineren. Organen die hierbij betrokken zijn zoals blaas en nieren maar ook je lever verwerken afvalstoffen en giffen en zijn uiteindelijke voor de kwaliteit van je bloed verantwoordelijk. De zg. PH-waarde is vaak te zuur en het zuur base evenwicht is verstoord. Dit uit zich in snel geirriteerd raken, gewrichtsklachten (afvalstoffen blijven hier graag hangen), carcinogene ziektebeelden, levercirrose, etcetera.

TIP: Drink dagelijks voldoende water om afvalstoffen te kunnen transporteren. Je nieren hebben om te kunnen spoelen en toxines kwijt te raken water nodig. Door dit soort detox kunnen nierstenen en galstenen uitgespoeld worden.

Nr. 3 – VROUW & GEZONDHEID

Deze prachtige plaat voor vrouwen heeft meerdere programma’s betreffende de gezondheid van vrouwen geïmplementeerd. Het begint bij de verbetering van bloedsomloop en stofwisseling. Is dit geoptimaliseerd heeft dit wederom uitwerking op het verminderen van je biologische leeftijd. Ook een anti-cellulite programma is hierin verwerkt.

Zeker ook de normalisering van het endocriene systeem heeft een effect op de hormonale balans van vrouwen en natuurlijk de staat van fertiliteit. De hormonale cyclus/menstruatie wordt geharmoniseerd; zoals alle disharmonie en ziektes van het vrouwelijke spectrum zoals cysten, myomen, tumoren, ontstekingen van de borst/melkklier, onvruchtbaarheid.

Nr. 4 – MAN & GEZONDHEID

Kolzov plaat nr.4 is DE plaat voor mannen! Thema’s rondom het manzijn en gezondheid van mannen zijn op deze plaat geimplementeerd. Algehele verbetering van bloedsomloop en stofwisseling. Is dit geoptimaliseerd vindt een verjonging op cellulair niveau plaats – dus een verminderen van je biologisch zichtbare leeftijd.

Een verbetering van de werking van het endocriene systeem heeft ook hier gevolgen voor het hormonale systeem van mannen. Is het hormoonstelsel in evenwicht wordt fertiliteit bevorderd. Ziektes uit het mannelijke spectrum zoals : prostaat problemen, blaasinfecties / problemen, impotentie ect. worden verholpen.
Kolzov plaat nr. 4 harmoniseert ook klachten die gekoppeld zijn aan testosteron schommelingen. Hieraan verbonden zijn naast fertiliteit stoornissen ook vaak grijzer wordend haar of haaruitval. FSC corrector nr. 4 helpt het lichaam weer optimaal te functioneren. Is de stofwisseling genormaliseerd, dan kan de verbranding van vetweefsel beginnen. Dit kan zich tonen in gewichtsverlies of verandering van volume.

TIP: Plaats Kolzov plaat nr. 1 / 2 of nr. 4 in een liggende positie (in bed) of in een zittende positie (stoel met rugleuning) op/onder je startbeen. Doe dit voor 3 – 5 minuten !
Heb je 2 of meer Kolzov platen probeer dan eens uit hoe het voelt als je een plaat bij je startbeen en een bij het hoogste punt van je wervelkolom legt. Laat je 3 – 5 minuten doorstromen! Doe dit dagelijks meerdere keren.

BELANGRIJK: Drink voldoende water!

Nr. 5 – REHABILITATIE

Kolzov plaat nr. 5 houdt zich vooral bezig met de versnelling van ontgiftingsprocessen en de versnellde regeneratie van de hierbij betrokenen organen; met name galblaas en lever..

Alle interne organen die bij het herstel zijn betrokken b.v.b. door filteren van gifstoffen en bloedqualiteit zoals milt, alvleesklier, dikke darm, dunne darm, maag, blaas en vooral je nieren worden ondersteunt in hun functie en regenereren sneller.

Vooral de lever wordt in haar natuurlijke functie ondersteund. In de huidige maatschappij wordt veel beroep gedaan op de functie van de lever omdat wij veel stress ervaren. Stress verzuurt het lichaam. Trouwens moeten opgenomen gifstoffen door voeding, luchtkwaliteit, alcohol, roken, drugs en medicijnen door de lever verwerkt worden. Hierbij kan je lever wel een steuntje in de rug gebruiken.

BELANGRIJK: Drink voldoende water!

Nr. 18 - SYNCHRONISATIE

Kolzov plaat nr. 18 of ook ‘functional state corrector’ – FSC – genoemd, is een bio energetisch hulpmiddel om chakra’s, meridianen en het fijnstoffelijke lichaam te reinigen en te harmoniseren.

Kolzov plaat nr. 18 is een gouden plaat uit de gouden serie van de Kolzov platen. Een plaat die vooral op het fijnstoffelijke energetische niveau werkt. Alle platen zijn interactief en passen zich aan het niveau van de gebruiker aan. Iedereen heeft een andere ontwikkeling doorgemaakt en zoals een intelligente computer tuned elke plaat zich in op het systeem van de gebruiker.

Op deze plaat is het Maya kanaal ‘KUUVA’ geimplementeerd die naast het fijntunen van het lichaam ook van oude programma’s van hekserij en magie bevrijdt.
Een groot voordeel van Kolzov platen is dat deze niet schoon gemaakt hoeven te worden na gebruik, omdat de platen de energie van eerdere gebruikers niet opslaan.

Veel mensen ervaren Kolzov plaat nr. 18 als rustgevend en aardend en slapen er ook graag mee.
Therapeuten kunnen tijdens een behandeling de plaat ook op het lichaam van hun client leggen.

BELANGRIJK: Drink voldoende water!

Energetische

super power

De FSC is een eenvoudig draagbaar bio-energetisch masterpiece die je helpt om overal ten alle tijden (weer) in balans te zijn.

De platen synchroniseren de natuurlijk aanwezige ritmes van het lichaam met diegene van je externe omgeving. Vloeistoffen van het lichaam worden gestructureerd zoals water, bloed, urine. Maar ook externe vloeistoffen zoals aanwezig in voedsel, benzine, leidingwater kunnen geoptimaliseerd worden. Pathogene velden worden gecorrigeerd. Zo blijf je gezond!

Wil je ook je levensstijl verbeteren en jezelf voorzien van maximale en effectieve preventie? Kolzov platen zijn een fantastische investering in je eigen gezondheid, op korte en lange termijn!

Helende harmonie

Harmonie

Oorspronkelijk zijn de Kolzov platen ontwikkeld voor de ruimtevaart. Dhr. Kolzov werkte in een team van wetenschappers die verantwoordeljjk was voor de gezondheid en veiligheid van de astronauten. FSC’s creeren hoog energetische velden waarin harmonie ontstaat.

Bio-energetisch veld

Elke FSC heeft de afmetingen 8,5 x 6,5 x 0,5 cm en een gewicht van ca. 50 gram. De plaat bevindt zich in een stootvast omhulsel (blauw – paars – groen of goud) en kan makkelijk gedragen worden op het lichaam, in de handtas of rugzak en zo je bio-energetisch veld harmoniseren.

Krachtplaatsen

Binnenin de plaat is helende informatie van o.a. planten, stenen, mineralen, ayurvedische kruidenmengsels, helende wateren volgens Masaru Emoto, Tibetaanse helende paddestoelen, informaties van krachtplaatsen op de aarde zoals Stonehenge, Lourdes, Rusland verzameld..

Magnetische chips

Deze informatie is opgeslagen op vier magnetische chips die naar buiten stralen. Wordt de plaat op het lichaam gedragen en daarnaast gestructureerd water gedronken (dus met de informatie van een plaat opgeladen water) is het lichaam in staat zichzelf te herstructureren en het zelf genezende vermogen te activeren. Het lichaam verkeert nu weer in een natuurlijke staat van harmonie en balans.

Processen

De volgende processen kunnen met behulp van Kolzov platen in het lichaam geactiveerd worden

• Regeneratie van het menselijke lichaam op een cellulair niveau
• Normailseren van de energetische structuur van cellen
• Reset en regeneratie van het functioneren van het hart
• Reset en regeneratie van het vasculaire systeem en het zenuwstelsel
• Herstellen van het immuunsysteem
• Versnelde regeneratie na ziekte
• Versnelde regeneratie na botbreuken
• Schoonmaak lichaam van parasieten/‘slechte’ bacterieen/afvalstoffen
• Preventie voor het ontwikkelen van ziektes
• Verhoging stress en vermmoeidheids weerbaarheid
• Schoonmaak van alle aura lagen en optimalisatie van de energiestroom in het lichaam
• Versnelde wond genezing
• Correctie van alle vloeistoffen in het lichaam
• Urologische problemem bij mannen
• Hormonale problemen bij vrouwen
• Activatie exess vet verbranding
• Anti age programma
• Anti verslavingsprogramma’s
• Modificeeren brandstoff verbruik t/m 15 %
• Aktivatie zelf het zelf genezend vermogen
• Bevordering fysieke energie level, uithoudingsvermogen en flexibiliteit

Protecties

– Protectie tegen electrosmog (computer/laptop/mobiele telefoon/zendmasten)
– Protectie tegen geopathische belastingen
– Protectie tegen belastingen van schommelingen in het magneetveld van de aarde
– Bescherming tegen electro magnetische straling

Harmonisaties

– Harmonisatie van het gehele functionele systeem van het lichaam
– Harmonisatie van het bioritme van het lichaam
– Harmonisatie van het zuur base evenwicht
– Harmonisatie van cellen en bindweefsel
– Harmonisatie van het darmstelsel

Blauwe platen

Werkgebied vooral voor fysieke thema’s, regeneratie op cellulair niveau en harmonisatie van je levensenergie.

Basis voor alle andere platen omdat zij het lichaam voorbereiden op de energie en frequenties van de andere platen. Mijn advies: om alle volgende platen sneller en effectiever te kunnen gebruiken is juist een goede basis belangrijk. DUS GA EERST AAN DE SLAG MET JE FYSIEKE LICHAAM ! Een goede basis is belangrijk om alle volgende platen sneller en effectiever te kunnen gebruiken ! Vloeistoffen harmoniseren (het lichaam bestaat voor 70 % uit water ), voedingsmiddelen verbeteren en detox. Dat zijn allemaal werkingsgebieden van de blauwe platen.

Advies

HEB JE HULP NODIG BIJ HET KIEZEN VAN DE JUISTE PLAAT?

Neem dan via mail contact met mij en omschrijf waar je aan wilt werken of waar je verbetering wilt ervaren. Met behulp van een bio tensor kan ik – ook of afstand – de juiste plaat/platen voor je uittesten en aanbevelen. Heel vrijblijvend. It’s your choice ! Ik kan mij voorstellen – omdat er zo veel verschillende platen zijn – jij misschien radeloos bent welke plaat nou de juiste op dit moment is. En het is natuurljk ook een investering. Maar, JE GEZONDHED IS DE INVESTERING MEER DAN WAARD!

Favorieten

Ik ben echt geboeid door Kolzov platen en heb in mijn praktijk en mijn familie al veel ervaring ermee opgedaan.

Mijn persoonlijke favorieten zijn: nr. 2 / Lake Danilowo / nr. 18 / healing 1 & 2 en Velikoretski. Deze gebruik ik met regelmaat. Vooral nr. 18 blijkt erg populair bij mijn clienten, omdat deze rustgevend en zacht voelt op een bepaalde manier. Wat heb ik nou aan nog meer kleren of en nog groter huis als ik niet lekker in mijn vel zit? De enige manier is – voor mezelf gesproken tenminste – te investeren in mijn eigen gezondheid op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. En je raadt het misschien al, ik ben een grote fan van: reinheid, rust en regelmaat. Dit is echt heel essentieel om gezond te blijven! Zeker omdat er steeds meer prikkels zijn en wij als mensen nu in een periode aanbeland zijn waar er veel frequentieverhogingen plaats vinden.

Er komen steeds meer high sensitive people (hsp-ers) in de praktijk, die er echt baat bij Kolzov platen hebben. En het allerbelangrijkste, NEEM TIJD EN RUIMTE VOOR JEZELF !

DISCLAMER Kolzov platen

Functional State Correctors mogen niet gebruikt worden door mensen die een pace maker hebben. Daarnaast mogen de Kolzov platen niet gebruikt worden tijdens onderzoeken waarbij apparatuur gebruikt worden zoals röntgen- en scan apparatuur. Let op ! FSC vervangen geen arts of medicatie. Bij vragen raadpleeg altijd eerst je huisarts !

FSC’s hoeven niet onderhouden te worden maar wel beschermd tegen mechanische schade of hitte. Wel zijn alle alle platen resistent tegen elektro magnetische straling dus kunnen b.v.b. door een scan tijdens vluchten, maar vanzelfsprekend niet in een magnetron.

Kolzov platen party

Ik ben van plan om een paar keer per jaar een soort ‘Tupper Ware Party’ te organiseren, maar dan voor Kolzov platen. Zo kan je zelf komen voelen en kennismaken – heel vrijblijvend samen met je beste vriendin. Ik zorg voor een heerlijk kopje Yogi thee en een lekker koekje.
Dus: neem je beste vriend of vriendin, collega, buurvrouw, zus (broer mag natuurlijk ook) en schrijf je alvast in! Ik hou je op de hoogte als er een open middag plaatsvindt.