Touch of Matrix

Touch of Matrix

Touch of Kerstin is de meest efficiënte én magische methode waarmee ik tot nu toe heb gewerkt. Wat mij nog steeds verbaast, is hoe snel het effect heeft. TOM werkt op alle niveaus – fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel… Het is niet nodig om de oorzaak te weten. Het lichaam bepaalt wat gedaan mag worden. Als therapeut begeleid ik je graag bij dit proces.

Toe aan een update in je leven?

Toe aan een update

in je leven?

Touch of Matrix (TOM) is een moderne behandelmethode, die in korte tijd de fysieke en mentale gezondheid optimaliseert – ontwikkeld door Günther de Jong en gebaseerd op de kwantumfysica. Kwantumfysica stelt dat alles is opgebouwd uit licht en informatie. Dat maakt het mogelijk om via aanraking oude, ongewenste patronen en blokkades uit informatievelden te verwijderen. Klachten worden zo op een snelle, zachte manier opgelost.

Kernwoorden

Vertrouwen

Nieuwe en positieve informatie vervangt oude patronen, overtuigingen, pijn en emoties. 

Acceptatie

TOM werkt op alle niveaus – fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel… Als therapeut begeleid ik je graag bij dit proces.

Onafhankelijkheid

Het is niet nodig om de oorzaak te weten. Het lichaam bepaalt wat gedaan mag worden.

Verandering

Alles wat in je leven gebeurt, krijgt een plek op je ‘harde schijf’. Raakt de schijf te vol, dan werkt de computer minder goed.

Ongewenste patronen

en blokaddes

Simpel gesteld kun je de mens vergelijken met een computer. Alles wat in je leven gebeurt, krijgt een plek op je ‘harde schijf’. Raakt de schijf te vol, dan werkt de computer minder goed. TOM schoont je harde schijf op. Nieuwe en positieve informatie vervangt oude patronen, overtuigingen, pijn en emoties. Kernwoorden: vertrouwen, acceptatie, onafhankelijkheid, verandering en bewustzijn.

Ongewenste patronen en blokaddes

Simpel gesteld kun je de mens vergelijken met een computer. Alles wat in je leven gebeurt, krijgt een plek op je ‘harde schijf’. Raakt de schijf te vol, dan werkt de computer minder goed. TOM schoont je harde schijf op. Nieuwe en positieve informatie vervangt oude patronen, overtuigingen, pijn en emoties. Kernwoorden: vertrouwen, acceptatie, onafhankelijkheid, verandering en bewustzijn.

Symptonen en klachten

Omdat Touch of Matrix op meer niveaus tegelijk werkt, kun je het inzetten voor herstel van lichamelijke, emotionele en geestelijke klachten, zonder daarvan de oorzaak te hoeven weten.

Ook preventief: je krijgt weer verbinding met jezelf en ervaart je eigen kracht en mogelijkheden. De methode kan een enorme boost voor je persoonlijke groei zijn.

Ben je klaar met graven naar oorzaken, wil je oude informatie achter je laten en verder met je toekomst? Dan is TOM iets voor jou, zeker bij de volgende vraagstukken:

 • Allergieën/ voedselintoleranties
 • Angsten
 • Atlascorrectie
 • Beperkende verbindingen met anderen
 • Burn-out
 • Correctie van je bot stand
 • Emoties en trauma’s
 • Hoofdpijn
 • Inefficiënte werking van organen
 • Klachten na chemotherapie
 • Onzekerheid
 • Slecht slapen
 • Spanningen
 • Tekorten aan vitaminen, mineralen, hormonen
 • Vermoeidheidsklachten
 • Whiplash

Touch of Matrix consult

Voorafgaand aan de behandeling bespreken we wat je graag anders zou willen. We formuleren je wens vanuit een positieve insteek. Vervolgens maken we verbinding en jij komt in beweging. De bewegingen van je lichaam vertellen veel over de klachten (blokkades) die er zitten. Hier speel ik op in, door je lichaam de weg te wijzen naar verandering. We vervangen oude informatie door gewenste nieuwe informatie.

Ben je op zoek naar een diepgaande – magische – lichte en efficiënte methode om razendsnel aan je thema’s te werken, dan is dit wellicht iets voor jou!

Tarieven

Ik adviseer om drie behandelafspraken in te plannen. De eerste keer komt er een hoop in beweging. Afhankelijk van je thema’s zitten er vaak nog lagen onder en zijn één of twee vervolgsessies aan te raden.

Prijzen Touch of Matrix
€ 120 voor een behandeling van 90 minuten

Een Touch of Matrix-sessie wordt NIET vergoed door de zorgverzekeraars. Je ontvangt een afzonderlijke factuur.

Algemene voorwaarden en disclaimer
Op alle behandelingen van Iokai Shiatsu-praktijk Kerstin Krüger – Dr. Schüssler celzouten-advies – Touch of Matrix-therapie zijn de algemene voorwaarden en disclaimer van toepassing. De privacyverklaring geldt voor Iokai Shiatsu-praktijk Kerstin Krüger.

Alles wat je aandacht geeft, groeit...

Shiatsu praktijk Kerstin Krüger is gevestigd in Amsterdam Oost. Hier kunt u terecht voor Shiatsu behandelingen en massages. (Dr. Schüssler Celzouten therapie, Touch of Matrix (TOM methode) en Kolzov platen (Functional Correctors).